Liga 1: Nicușor Bancu a prefațat duelul FCSB – Craiova

0
446
Nicușor Bancu, Universitatea Craiova / FOTO: Remus Badea
Nicușor Bancu, Universitatea Craiova / FOTO: Remus Badea

Universitatea Craiova va întâlni luni, 9 aprilie, FCSB într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 4 din play-off-ul Ligii 1. Partida care se va disputa pe Arena Națională din București va începe de la ora 20:45.

Nicușor Bancu a prefațat partida de pe Arena Națională și crede că împreună cu colegii săi vor fi peste steliști. Pentru mijlocașul oltenilor este mai importantă victoria, nu cine marchează.

“Ne gândim doar să nu pierdem lupta pentru primele locuri. Putem să facem un joc mult mai bun decât ultimele partide. Poate se simte și lipsa experienței că nu avem jucători cu trofee luate, dar ne dorim să câștigăm pentru echipă, pentru Craiova, pentru suporteri. Importantă este victoria, nu cine marchează. Vom fi toți fericiți dacă echipa câștigă, indiferent de cine va marca. O să le demonstrăm în meciul de luni că suntem peste ei”, a spus Bancu, vineri, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FCSB.

„Bancone” dorește să dedice o eventuală victorie suporterilor Universității Craiova, care au fost de fiecare dată alături de elevii lui Devis Mangia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.