Women’s EHF Cup ➡️SCM Craiova 🇷🇴 🆚 Kuban Krasnodar 🇷🇺 30-24 / FOTO: Ionuț Greere

SCM Craiova va juca în Sâmbătă Mare în Turcia, manșa tur a semifinalei Cupei EHF, împotriva formației Kastamonu Belediyesi. Meciul este programat de la ora 17:00 și nu va fi televizat, dar oficialii olteni au început negocierile cu reprezentanții gazdelor pentru ca partida să fie transmisă pe interent.

Oltencele au plecat joi dimineață spre Turcia și sunt încrezătoare că pot obține un rezultat care să le dea speranțe pentru calificarea în marea finală.

Bogdan Burcea a spus că important este ca la finalul celor două confruntări echipa sa să aibă un gol mai mult ca adversara: „Vor fi două meciuri foarte dificile. Important va fi fiecare gol marcat și primit. Fiecare acțiune și resursă de energie din partea noastră trebuie gestionată pozitiv și în favoarea noastră. M-ar mulțumi ca în cele 120 de minute, adică în cele două meciuri, să marcăm mai mule goluri decât Kastamonu. Mergem la victorie, suntem conștienți că asta își doresc și adversarii. Sunt convins că va fi o dublă tensionată. Kastamonu s-a clasat pe primul loc într-o grupă foarte puternică. Au învins Viborgul, cu 28-15. Sunt o echipă serioasă, foarte puternică. Au în componență nouă străine, toate au jucat la cluburi galonate. Au și două turcoaice foarte bune“, a explicat tehnicianul oltencelor.

Turcoaicele au 10 străine în lot, inclusiv o jucătoare din România, portarul Anca Rombescu.

CITEȘTE ȘI Anca Rombescu, românca din poarta echipei Kastamonu: „Pentru mine a fost o mare surpriză să aflu că vom juca în semifinale cu SCM Craiova”

Partida dintre Kastamonu și SCM Craiova va fi arbitrată de o brigadă din Serbia, formată din Vanja Antic și Jelena Jakovljevic. Observator din partea EHF a fost delegat macedoneanul Aco Nikolovski.

Meciul retur se va disputa sâmbăta viitoare, în Bănie, de la ora 18:00. Biletele pentru această partidă se vor pun în vânzare începând de marți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.