FOTO Handbal (F): Seară magică în Bănie ! SCM Craiova a învins CSM București

0
1194
SCM Craiova - CSM Bucuresti 23-21 / Liga Florilor, etapa 19 / FOTO: Ionut Greere
SCM Craiova – CSM Bucuresti 23-21 / Liga Florilor, etapa 19 / FOTO: Ionut Greere

Seara magică pentru handbalistele de la SCM Craiova. Formația pregătită de Bogdan Burcea a învins cu scorul de 23-21 pe CSM București, miercuri, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 19 din Liga Florilor.

Ultima înfrângere data din septembrie 2016, când Dunărea Brăila a învins CSM cu 30-27.

Helle Thomsen a început cu Cristina Neagu încă din primul minut, dar jocul „tigroaicelor” a fost static, cu multe greșeli atât în atac, cât și în apărare. Craiova a dat o replică tare campioanei și a avut-o pe Yulia Dumanska în zi de grație.

FOTO Handbal (F): Seară magică în Bănie ! SCM Craiova a învins CSM București / FOTO: Ionuț Greere

În prima repriză, CSM a reuşit să se desprindă la 4 goluri, 10-6, dar SCM Craiova, împinsă de la spate de aproximativ 3000 de spectatori, a reușit să revină și să intre la cabine cu un deficit doar de un singur gol, 11-12.

După pauză, Craiova a mers cap la cap cu bucureștencele, iar după ce mai multe şanse de a intra în avantaj, Cristina Florianu a ridicat tribunele în aer cu golul de 19-18. Din acel moment pe teren a contat doar o singură echipă, CSM București nu a mai găsit cheia să revină.

FOTO Handbal (F): Seară magică în Bănie ! SCM Craiova a învins CSM București / FOTO: Ionuț Greere

Trebuie remarcată și parada Cristinei Lung în fața celebrei Bella Gullden, de la linia de 7 metri.

Oltencele s-au impus la final cu 23-21 şi au rămas minute bune pe parchet pentru a sărbători împreună cu fanii acest succes istoric.

SCM CRAIOVA – CSM BUCUREȘTI 23-21

CRAIOVA: Dumanska, Lung – Ţicu, Florianu 4, Trifunovic, Elisei 6, Nikolic 3, Klikovac 2, Pricopi 5, Rădoi 1, Tudor,Vizitiu 1, Popescu 1.

CSM: Grubisic, Ungureanu 1  –  Gullden 3, Jorgensen 1, Neagu 5, Curea 4, Hagman 5, Frafjord 1, Jakobsen 1, Udriştoiu, Mehmedovic, Niombla, Ayglon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.