Liga 3: Înfrângere la limită cu Sebiș ! CSO Filiași – Național Sebiș 0-1

0
405
CSO Filiasi - National Sebis 0-1 / Liga 3, Seria 4 - Foto: csofiliasi.ro
CSO Filiasi – National Sebis 0-1 / Liga 3, Seria 4 – Foto: csofiliasi.ro

CSO Filiași a pierdut la limită, scor 0-1, partida disputată astăzi, pe stadionul „Chimia” din Ișalnița, în compania echipei Național Sebiș, din etapa a 14-a din Liga a III-a, seria 4.

Oaspeții au marcat în minutul 25, prin Igor Basic, care a șutat sub bară de la opt metri, după o minge venită din corner, de pe dreapta, de la Ruță, bâlbâită de defensiva noastră (’25, 0-1). La reluare, Badea a șutat în tranversală de la 14 metri (’48).

CSO Filiași: Nedeianu – Calu, Preda, Lupu (’73, Tănase), Tereche – D. Stancu – Chivu, Tudor (’46, Borhot), Badea, Crușoveanu – Dinu. Antrenor: Cosmin Fruntelată.
Național Sebiș: Poiană – Poștiacă, Basic, Dumitrache, Siminic – Pintea (’59, S. Vereș) – Săulescu, Petculescu (’77, Susan), Ruță (’90, Bîrsănel), Tătulea (’90+3, C. Veres) – Enciu. Antrenor: Călin Cojocaru.
Cartonașe galbene: Preda ’80, Borhot ’81 / Enciu ’23, ’68.
Cartonaș roșu: Enciu ’68.
Au arbitrat: Ioan Iulian Mihai – Nicușor Marin, Mihai Marian Ionescu.
Observatori: Augustus Căpălnaș, Viorel Nicolescu.

„Nu a venit victoria, așa cum ne așteptam, pentru că nu am fost eficienți și am întâlnit o echipă puternică, experimentată, cu jucători de valoare. Am făcut o singură greșeală în apărare în acest joc, la acel corner, și am fost taxați. Una peste alta a fost un joc frumos, viu disputat și eu cred că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil, ținând cont și de ocaziile noatre și de bara lui Badea. Cred că arbitrul a și greșit în prima repriză, când am avut un unsprezece metri neacordat, la un henț clar comis de fundașul dreapta și altfel ar fi fost desfășurarea jocului dacă marcam primii”, a spus președintele lui CSO Filiași, Florin Spînu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.