Handbal (F): Fără pași greșiți cu ultima clasată

0
251
FOTO: DANIEL BOTEA
FOTO: DANIEL BOTEA

Handbalistele de la SCM Craiova vor susține sâmbătă, ora 18:00, în Sala Polivalentă, meciul cu lanterna roșie, AHCM Slobozia. Meciul contează pentru etapa cu numărul 18 a Ligii Florilor MOL.

Antrenorul cu portarii, Grigore Albici, a expus și el, ca și ceilalți tehnicieni de la echipei craiovene, problemele de lot cu care se confruntă.

„Este obligatoriu să câştigăm acest joc. Atât noi, cât şi fetele ştim că va fi un meci greu. Lotul restrâns numeric din cauza accidentărilor nu ne permite să evoluăm la capacitate maximă. La antrenament nu putem să exersăm tot ce vrem, pentru că sunt doar opt, nouă jucătoare de câmp, nici atac nu putem face. Din păcate avem rezultatele pe care le știți. În jocul de sâmbătă trebuie să muncim foarte mult pentru victorie şi să evităm alte accidentări. Problemele sunt aceleași: Tudorică, Khavronina, Vizitiu, Cace”, a mărturisit Albici.

Cu toate acestea, handbalistele încă speră să se claseze pe locul 4: „Facem tot posibilul să ajungem pe un loc de cupă europeană, mai ales că vom avea deplasări relativ uşoare la Slatina, Cluj şi Rapid şi trebuie să câştigăm partidele de acasă cu contracandidatele. Vom lupta cu Vâlcea şi cu CSM Bucureşti pentru fiecare minge. Sperăm ca alte echipe să se împiedice și să prindem un loc de cupă europeană. Din ce știu, în cupele europene merg patru echipe și poate primim un wildcard, ca anul trecut. Dar sperăm să fim în primele patru”, a mai spus Grigore Albici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.