Volei (M): Ultima repetiție înainte de play-off

0
276
FOTO: DANIEL BOTEA

Voleibaliștii de la SCMU Craiova vor susține sâmbătă, ora 13:30, ultimul meci înaintea play-off-ului, în Sala Polivalentă, cu vicecampioana Volei Municipal Zalău.

Antrenorul alb-albaștrilor Dănuţ Pascu s-a arătat optimist înaintea duelului cu Zalău.

„Am avut o satisfacţie deosebită pentru că am câştigat la Dej, o echipă care ne învinsese în tur cu 3-1. Referitor la meciul cu Zalău a devenit o obişnuinţă să avem aceste dueluri. Pot spune că este un derby al voleiului românesc. Zalăul are un lot valoros, cu un antrenor foarte bun, căruia îi place foarte mult tactica. Au avut oscilaţii în rezultate, dar au avut şi probleme foarte mari de sănătate, nu s-au pregătit o lugă perioadă de timp. Ne pregătim foarte bine şi vom face tot ce depinde de noi să ne impunem. Dinamo este în spatele nostru la două puncte și este o echipă foarte puternică. Nu există campionat perfect, regret că am pierdut patru puncte acasă cu Buzău și Dej. Este greu de crezut că Galați mai poate să piardă titlul în acest sezon”, a afirmat Dănuț Pascu.

Polonezul Stanisław Wawrzyńczyk știe că duelul cu Zalău nu va fi ușor.

 „La Dej a fost un meci greu, atât prin prisma adversarului, dar şi a distanţei pe care am parcurs-o. Am început mai greu partida, dar pe parcurs ne-am revenit şi ne-am impus. Sâmbătă va fi un joc mai greu decât cu Dejul, pentru că Zalău are o echipă mai valoroasă, dar jucăm un volei bun şi am demonstrat că suntem o echipă bună. Va fi dificil să terminăm pe primul loc, pentru că avansul Galațiului este destul de mare, dar noi vom lupta în fiecare meci”, a punctat Wawrzyńczyk.

SCMU Craiova se află pe locul 2, având cu patru puncte mai mult decât Zalău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.