Handbal (F): Portărițele de la SCM Craiova, optimiste înaintea duelului cu Slobozia

0
422
FOTO: DANIEL BOTEA
FOTO: DANIEL BOTEA

Două dintre portărițele de la SCM Craiova, Bianca Curmenț și Andreea Chetraru, au analizat duelul cu Slobozia, care va avea loc sâmbătă, ora 18:00, în Sala Polivalentă.

„Ştim că ne aşteaptă un meci greu cu Slobozia, trebuie să-l tratăm ca atare, pentru că adversarele vor da totul pentru a supravieţui în prima ligă. Slobozia va veni aici foarte montată să obţină măcar un punct. Mă bucur că se va întrerupe campionatul în luna martie, va fi o pauză binemeritată pentru noi. Dacă nu erau problemele de lot sigur eram mai sus în clasament”, a afirmat Bianca Curmenţ.

Andreea Chetraru este o sportivă de perspectivă, dar din cauza accidentărilor, nu a reușit să își arate adevărata valoare.

„Eu vin după o perioadă mai lungă de accidentări şi de aceea am evoluat mai puţin. Cred că un joc bun cu Slobozia ne poate ridica moralul pentru partidele viitoare. Sper ca sâmbătă să facem un joc bun şi să ne impunem”, a declarat Chetraru, completată de Grigore Albici: „Andreea nu e refăcută complet, joacă cu probleme la picior. Chiar și așa a avut evoluții bune.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.