FOTO: MIHAI PINTEA (BISTRIȚA)

SCM Craiova primește joi, de la ora 18.30, vizita formației Gloria Bistrița, într-un din cadrul etapei cu numărul 14 a Ligii Florilor MOL la handbal feminin.

Formația antrenată de Bogdan Burcea ocupă înaintea acestei partide locul 8 în clasament, cu 18 puncte, în vreme ce gruparea pregătiă de Horațiu Pașca vine în Bănie de pe 4 – 24 de puncte la activ.

Se anunță un meci foarte greu pentru oltence, ardelencele au moralul ridicat după victoaria din grupe Cupei EHF, 25-23 cu danezele de la Odense, și vin la Craiova cu gândul doar la victorie.

„Bistrița este o echipă care și-a făcut pe merit loc în primele echipe ale campionatului, cu jucătoare foarte bune. Sper să ne întrebuințăm inteligent, cu toată energia, să câștigăm punctele puse în joc. Așteptăm publicul să vină alături de noi, la fel cum s-a întâmplat și la meciul cu Rapid”, a declarat Bogdan Burcea, într-un scurt interviu pentru pagina de facebook SCM Craiova.

Gloria Bistrița a învins la ultima vizită în Bănie scor 19-22, iar Craiova a câștigat partida din turul campionatului, într-un meci jucat chiar în prima rundă, 24-22.

Meciul dintre SCM Craiova și Gloria Bistrița va fi arbitrat de bucureștenii Radu Iliescu și Doru Pascu Manea, iar observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat vâlceanul Octavian Pripas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.