SCM Craiova s-a impus în restanța cu CSM Slatina, scor 22-17 (12-7), miercuri seara, în Sala Polivalentă din Bănie.

Craiova a condus cu 4-0 în startul partidei și și-a menținut avantajul pe tabela de marcaj și la finalul primei reprize,12-7 pentru fetele antrenate de Bogdan Burcea. Alb-albastrele s-au desprins și la 9 goluri în partea a doua jocului (19-10, min 50), însă finalul a aparținut slătinencelor.

Pentru SCM Craiova urmează meciul de pe teren propriu cu U Cluj, programat sâmbătă, de la ora 18.00, în etapa a 10-a a Ligii Florilor. De partea cealaltă, Slatina a jucat în devans meciul din runda cu numărul 10, pierdut cu 23-22 la Bistrița.

SCM CRAIOVA – CSM SLATINA 22-17 (12-7)

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Trifunovic 6, Șelaru 6, Țicu 5, Colac 2, Vizitiu 1, Zamfir 1, Ion 1, Klikovac, Orșivschi, Cace, . Antrenor: Bogdan Burcea.

CSM Slatina: Nagy, Stan – Vădineanu 6, A. Andrei 5, Ostase 3, Corban 2, Cîrligeanu 1, Drăghici, Fulgoi, Vasiliu, Popescu, Rusu, Stoicănescu, Chitacu. Antrenor: Victorina Bora.

„Pentru noi nu mai există meciuri ușoare, fiecare partidă este capitală pentru a aduna puncte. Banca este scurtă, avem jucătoare pe care nu e putem baza. În apărare am stat destul de bine, avem probleme în atac, dar sper ca odată cu revenirea unor sportive de bază să ne crească eficiența pe atac”, a declarat Costin Dumitrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.