Victor Pițurcă și doi jucători ai Universității Craiova (Antoni Ivanov și Andrei Ivan) au fost incluși de Liga Profesionistă de Fotbal în echipa etapei a 15-a.

Iată echipa etapei stabilită de experții LPF:

LIGA 1 – Echipa etapei a 15-a

PORTAR
Cătălin Căbuz (Viitorul / 23 ani / 12 jocuri) – Unul dintre cei mai buni portari din acest sezon. Își ajută mult echipa, coordonarea cu linia de apărare funcționând din ce în ce mai bine.

FUNDAŞI

Radu Boboc (Viitorul / 20 ani / 14 jocuri) – Prinde pentru a treia oară echipa etapei, asta după ce a marcat din nou în CASA Liga 1. A ajuns la două goluri şi două pase decisive în 14 apariţii.

Daniel Graovac (Astra / 26 ani / 14 jocuri) – A fost imposibil de depăşit de către adversari. Intervenţiile sale au dat încredere echipei. Cu siguranţă, este un câştig pentru giurgiuveni.

Andrei Miron (FC Botoşani / 25 ani / 12 jocuri) – A câştigat majoritatea duelurilor din defensivă, unde face un cuplu foarte bun cu mai tânărul Andrei Chindriş. Se află la al 6-lea sezon pe prima scenă, timp în care a strâns 163 de meciuri.

Mihai Velisar (Gaz Metan / 21 ani / 14 jocuri) – Prestaţiile tânărului fundaş stânga, debutant în acest sezon în CASA Liga 1, reprezintă o surpriză plăcută pentru microbişti. A strâns deja două goluri şi două pase decisive în 14 jocuri.

MIJLOCAŞI

Valentin Gheorghe (Astra / 22 ani / 14 jocuri) – Devenit om de bază în acest sezon, tânărul jucător al giurgiuvenilor a ajuns la șapte goluri şi este golgheterul echipei, două dintre reuşite fiind izbutite în ultima rundă.

Antoni Ivanov (Universitatea Craiova / 24 ani / 13 jocuri) – A făcut cel mai bun meci în tricoul alb-albaştrilor, reuşind să şi marcheze golul care a deschis drumul Universităţii spre succes.

Constantin Budescu (Astra / 30 ani / 8 jocuri) – A fost din nou fantastic! A marcat două goluri, ambele cu execuţii de clasă! A ajuns la șase reuşite în ediţia curentă şi 65 în nouă sezoane pe prima scenă.

Florin Tănase (FCSB / 24 ani / 12 jocuri) – A fost omul meciului! A contribuit la prima reuşită a bucureştenilor, apoi a marcat golul victoriei. A fost a 49-a oară când a înscris în principala competiţie internă.

ATACANŢI

Lacina Traore (CFR Cluj / 29 ani / 6 jocuri) – Introducerea puternicului vârf ivorian în teren a schimbat în bine jocul ardelenilor. S-a aflat la al 50-lea joc în tricoul clujenilor, pentru care a marcat de 16 ori.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 22 ani / 7 jocuri) – A fost acel jucător de la care fanii aşteaptă să facă diferenţa în astfel de partide. Un meci perfect pentru el! A marcat de două ori şi a ajuns la patru reuşite în carieră în poarta dinamoviştilor.

ANTRENORUL ETAPEI:

Victor Piţurcă (Universitatea Craiova / 63 ani) – Experimentatul tehnician al oltenilor a pregătit excelent meciul, iar rezultatul final a consemnat o victorie specială pentru fanii “Ştiinţei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.