SCM Craiova și Danubius Galați se întâlnesc joi, 2 noiembrie, într-o confruntare ce contează pentru etapa cu numărul 7 din Liga Florilor la handbal feminin. Partida este programată de la ora 17:30, la Sala Polivalentă din Craiova.

Formația gălățeană este fără îndoială performera etapei precedente, atunci când a câștigat în propriul fief, scor 22-19, în fața Coronei Brașov. Fetele antrenate de Bogdan Burcea sunt se clasează pe locul 2 și în eventualitatea unei victorii se pot dsitanța la 6 puncte de locul 3.

„Urmează o perioadă foarte grea pentru noi. Vom avea meciuri din trei în trei zile, dar ne dorim să luăm totul pas cu pas. Urmează partida cu Galați și vrem să avem o prestație cât mai bună și să luăm cele trei puncte, foarte importante pentru noi. Toate partidele sunt grele. Nu pot să spun că ne-au ajutat cele de la Galați runda trecută. Ne vom ajuta noi dacă vom aborda fiecare joc foarte serios și vom câștiga. Singure ne putem face viața ușoară“, a declarat Cristina Zamfir Florianu, golghetera campionatului românesc sezonul trecut.

Partida dintre cele două combatante va fi arbitrată de cuplul Diana Florescu și Ana Maria Stoia.

LIGA FLORILOR – ETAPA 7

MARȚI 24 OCTOMBRIE 2017
18:00 CSM Bistrița – CSM București 27-46

MIERCURI 1 NOIEMBRIE 2017
17:00 HCM Rm. Vâlcea – HC Zalău (DigiSport / TelekomSport)
17:30 Rapid – CSM Roman (TVRHD)
18:00 Măgura Cisnădie – Dunărea Brăila
18:00 Corona Brașov – Unirea Slobozia
18:00 CSM Slatina – U Cluj

JOI 2 NOIEMBRIE 2017
17:30 SCM Craiova – Danubius Galați (TVRHD)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.