Andrei Burlacu, Universitatea Craiova / FOTO: Remus Badea

Jucătorul Universității Craiova, Andrei Burlacu, a prefațat meciul de vineri contra formației Astra Giurgiu, oferind declarații în cadrul unei conferințe de presă premergătoare partidei cu fosta campioană.

„Va fi o partidă dificilă împotriva Astra Giurgiu. Dar suntem Universitatea Craiova, vom merge la Giurgiu să câștigăm cele trei puncte. Vom lua lucrurile bune din partida cu Steaua, am analizat greșelile. Suntem montați să facem o partidă bună și să obținem toate punctele. Meciul cu Steaua a trecut, suntem focusați pe jocul de la Giurgiu. Vrem să le readucem din nou zâmbetul pe buze suporterilor noștri. Și pentru mine a fost un șoc acest meci, dar acum nu ne rămâne decât să privim înainte. Muncesc să ajung într-o bună zi la echipa națională. Dar trebuie să rămân cu picioarele pe pământ pentru că mai e mult de muncă”, a spus Andrei Burlacu.

Meciul Astra Giurgiu – Universitatea Craiova este programat vineri, 3 noiembrie, de la ora 20:45, pe stadionul „Marin Anastasovici”, în etapa 17 din Liga 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.