Liga Florilor | Fără puncte din deplasarea de la Tg.Jiu

0
385
FOTO: RADIO ACCENT

SCM Universitatea Craiova a cedat în disputa de la Târgu Jiu, scor 28-31, contând pentru etapa cu numărul 19 a campionatului național de handbal feminin Liga Florilor.

Gorjencele au început bine partida și au condus pe întreaga durată a primei reprize la trei goluri diferență. Fetele lui Bogdan Burcea au revenit pe final, iar la cabine s-a intrat la egalitate, scor 17-17. Gazdele au prins viteză încă din startul celei de-a doua reprize și de data aceasta nu au mai dat ocazia adversarei să se apropie. S-a terminat 31-28 pentru Târgu Jiu, formație care a ajuns în urma acestei victorii la 21 de puncte. Craiova este în continuare pe 6, cu 28 de puncte.

TÂRGU JIU: Dzhukeva, Chetraru – Ciolan 7 (1 din 7 m), Simao 6, Chiricuță 6, Moldovan 4, Gavrilă 4,  Andriichuk 3, Ilie 1, Zinatullina, Coteț, Lopătaru, Mihart, Klimek, Bucă, Chiriță. Antrenor: Liviu Andrieș.

CRAIOVA: Zoqbi de Paula, Curmenț – Burcea-Zamfir 7 (1 din 7 m), Milosavljevic 6 (1 din 7 m), Mugosa 4 (1 din 7 m), Malovic 3, Krpez 2 (1 din 7 m), Pașcan 2, Cace 2, Bojicic 1, Jipa 1, Ghețu, Grigorie, Tudorică, Resetar. Antrenor: Bogdan Burcea.

Aruncări de la 7 m: 1/1- 4/7

Eliminări x 2 min: 4-2

Pentru SCM Universitatea Craiova urmează meciul de pe teren propriu cu Gloria Buzău, în vreme ce CSM Tg.Jiu merge la Zalău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.