Superliga | Giovanni Constantino, despre meciul cu Oțelul: „Oţelul este o echipă care joacă un fotbal cu intensitate şi agresivitate”

0
151

FCU Craiova se deplasează la Galați pentru meciul Oțelul, programat vineri, de la ora 17:00, în etapa cu numărul 25 a Superligii României la fotbal.

Giovanni Constantino, antrenorul grupării din Bănie, consideră că echipa sa poate obţine un rezultat pozitv ăn lupta pentru un loc în play-off.

„Partida de la Galaţi va fi foarte dificilă, pentru că Oţelul este o echipă care joacă un fotbal cu intensitate şi agresivitate. Noi ne-am pregătit bine toată săptămâna şi acum rămâne de văzut ce va fi. Am urmărit patru-cinci partide ale lor, iar în opinia mea este cea mai agresivă echipă din Superligă. Cu astfel de agresivitate este dificil de jucat. Joacă un stil italian, dar nu ştiu dacă este bine. Un stil bun este atunci când ai şi rezultate. Cred că Oţelul are rezultate bune în acest moment. Cred că traversăm o perioadă bună, din nouă meciuri oficiale am câştigat şase. Stăm bine şi cred că putem continua aşa.”

Partida dintre Oțelul Galați și FCU Craiova va fi arbitrată de Horia Mladinovici (Bucureşti), ajutat de George Florin Neacşu (Câmpulung) şi Imre-Laszlo Bucsi (Sf. Gheorghe), iar ca rezervă de către Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe). În camera VAR se vor afla Cătălin Popa (Piteşti) şi Marius Cristian Marchidanu (Brăila).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.