Liga Florilor | Se putea mult… Craiova cedează în duelul cu Bistrița

0
870

SCM Universitatea Craiova a pierdut al 6-lea meci consecutiv în Liga Florilor, 25-27 pe teren propriu cu Gloria Bistrița, după un meci în care au fost speranțe pentru un rezultat pozitiv, mai ales după prestația din 20 de minute de joc.

Fetele lui Bogdan Burcea au jucat bine în prima repriză, au condus chiar cu 4 goluri avans (10-6, min.20), însă au primit două goluri în superioritate numerică și totul s-a schimbat. Ardelence au trecut la conducerea jocului și au intrat la cabine cu un ecart două pe tabelă (14-16).

Craiova a trecut în față la mijlocul celei de-a doua reprize (20-19, min. 46), dar gruparea ardeleană a știut să gestioneze momentul, a marcat patru goluri la rând și nu a mai cedat inițiativa până la final.

În urma acestui rezultat, SCM Universitatea Craiova a rămas la cota 25 în clasament, pe locul 6, la trei lungimi de SCM Râmnicu Vâlcea, care joacă mâine la Buzău.

CRAIOVA: Curmenț, Zoqbi De Paula, Risovic – Mugosa 8 (4 din 7 m), Milosavljevic 8, Jipa 3, Burcea-Zamfir 3, Pașcan 2, Bojicic 1, Cace, Milic, Malovic, Grigorie, Resetar, Ghețu, Tudorică. Antrenor: Bogdan Burcea.

BISTRIȚA: Lais De Arruda, Dumanska, Babovic – Seraficeanu 6, Posavec 5, Laslo 5 (1 din 7 m), Araujo 3, Niombla 3, Pristăvița 2, Dahl 2, Bazaliu 1, Rodriguez, Kpodar, Stoleru. Antrenor: Florentin Pera.

Aruncări de la 7 m: 4/4 – 3/5

Eliminări x 2 min: 2 – 6

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.