Superliga | Ivaylo Petev a prefațat meciul cu „U” Cluj

0
219

În etapa a 25-a din Superliga României, Universitatea Craiova întâlneşte Universitatea Cluj, vineri, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Alb-albaștrii trebuie să confirme rezultatul la Sf.Gheorghe și să obțină o nouă victorie în campionat.

Antrenorul oltenilor, bulgarul Ivaylo Petev, a prefaţat duelul din Bănie. Tehnicianul bulgar nu se va putea baza pe Alexandru Mitriță, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, dar din punct de vedere medical are tot lotul la dispoziție. Acesta a fost avizat de forţa clujenilor la meciurile din deplasare, formaţia antrenată de Ioan Ovidiu Sabău fiind pe locul secund într-o ierarhie a partidelor jucate în afara Clujului.

„Este a doua echipă din deplasare ca succes, trebuie să rămânem concentrați în cele 90 de minute și din primul minut să căutăm cele trei puncte. Sper să jucăm cu mai multă stimă și cel mai important este să câștigăm. Nu cred că aș schimba sistemul, este absolut normal să lipsească cineva de-a lungul sezonului. Dată trecută a lipsit Bancu, mâine Mitriță și fără el trebuie să ne străduim să ne prezentăm la nivel și să câștigăm meciul. Nu o să fie ușor, trebuie să ne străduim și cu o stare bună să intrăm în meci, nu avem probleme medicale. A avut o spasmă la coadsă în spate și din aceste motive nu a putut să joace, s-a antrenat toată săptămână și va fi disponibil mâine”, a spus Ivailo Petev.

Partida va fi condusă la centru de Radu Petrescu (Bucureşti), care va fi ajutat la cele două linii de Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti) şi Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti). Al patrulea oficial va fi Andrei Antonie (Bucureşti). În camera VAR se vor regăsi Rareş George Vidican (Satu Mare) şi Alexandru Vodă (Alba Iulia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.