Liga Florilor | SCM Craiova are meci greu la Buzău

0
748

După pauza prilejuită de meciurile echipelor naţionale, echipa feminină de handbal SCM Universitatea Craiova va întâlni sâmbătă, de la ora 18.00, în deplasare, pe SCM Gloria Buzău, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a din Liga Florilor.

Înaintea acestei partide, formația pregătită de Bogdan Burcea ocupă locul 4 în clasament, cu 13 puncte, în timp ce gazdele de mâine sunt pe locul 7, cu 9 puncte la activ.

“Nu e deloc uşor meciul, Buzăul este o echipă puternică, iar noi trebuie să ne respectăm munca pe care am depus-o şi să luăm 3 puncte. N-a fost uşor să gestiontăm această perioadă de pauză, dar suntem bucuroşi că avem atâtea jucătoare la loturi şi au revenit cu moral ridicat şi pregătite. Având în vedere obiectivul pe care-l avem, această perioadă este cea în care să punctăm şi să ne arătăm valoarea”, a declarat Flori Stanciu, secundul echipei craiovene.

Partida din Crâng va fi arbitrată de Bogdan Stark și Romeo Ștefan, iar observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat Remus Cojocaru (Brașov).

LIGA FLORILOR – ETAPA 7

Miercuri, 18 octombrie
SCM Râmnicu Vâlcea – Rapid București 32-33 (17-17)

Vineri, 20 octombrie
17:30 Gloria Bistriţa – Minaur Baia Mare

Sâmbătă, 21 octombrie
12:00 CSM Târgu Jiu – HC Zalău
17:30 CS Mioveni – Corona Brașov
17:30 CSU Știința București – Măgura Cisnădie
18:00 Gloria Buzău – SCM Universitatea Craiova

Miercuri, 25 orctombrie
17:30 Dunărea Brăila – CSM București PRO ARENA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.