Liga Florilor | SCM Craiova joacă sâmbătă la Bistrița. Ce a spus Flori Stanciu

0
493

SCM Universitatea Craiova se deplasează la Bistrița pentru meciul cu Gloria din localitate, programat sâmbătă, de la ora 17:00, în etapa cu numărul 3 din Liga Florilor.

Gloria Bistrița are punctaj maxim după primele două runde din campionat, victorii cu Tg.Jiu (30-25) şi la Buzău (34-29). Formația antrenată de Bogdan Burcea a acumulat în acest start de sezon patru puncte (victoria de la Mioveni și egalul de sâmbăta trecută cu Brăila).

Partida a fost prefațată de Florentina Stanciu, antrenorul secund al grupării din Bănie, în cadrul unei declarații de presă. Chiar dacă se anunță o partidă extrem de dificilă, Flori este de părere că se poate obține un rezultat pozitiv în meciul de sâmbătă.

„Ne așteaptă un meci extrem de dificil, în fața unei echipe cu un lot valoros, însă echipa este pregătită, motivată, să mergem acolo să facem un joc excelent și să ne întoarcem cu cele trei puncte.”

Partida dintre Gloria Bistrița și SCM Craiova va fi condusă de o brigadă formată din nemțenii Ionuț Ifrim și Ovidiu Ilisei, iar observator din partea FRH a fost desemnat Zamfir Mesaroș (Baia Mare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.