Volei | Dănuț Pascu: „Trebuie să respectăm tradiția și să câștigăm o medalie”

0
350

SCM Universitatea Craiova a ajuns și în acest sezon să e lupte pentru o medalie în campionatul național de volei masculin. Alb-albaștrii vor juca cu Dinamo București finala 3-4 a Diviziei A1.

Craiovenii ne-au obișnuit în ultimii ani să își pună la gât o medalie națională, iar de acest lucru a vorbit și Dănuț Pascu în prefața meciului cu dinamoviștii. Antrenorul Craiovei speră ca tradiția să se respecte și anul acesta.

„Suntem pe finalul sezonului, dăm bătălia finală cu Dinamo pe sistemul 3 din 5. La începutul campionatului, ei au declarat că se luptă şi pentru campionat şi pentru Cupă. Acum, e clar că au orgoliul rănit, pentru că nu au câştigat nimic. Mai mult ca sigur se vor organiza bine. Noi suntem în situaţia în care trebuie să respectăm tradiţia, să obţinem medalie aşa cum am făcut-o şi în sezoanele precedente. Ne vom lupta pentru acest obiectiv şi încercăm să facem meciuri bune la Bucureşti. Presiune nu există acum. Ea a fost la ultimul meci cu Steaua, când am luptat pentru finală. La ora actuală toţi jucătorii trebuie să joace degajaţi, liber, pentru că nu mai avem mult timp de stat împreună şi trebuie să profităm de timpul nostru. Ne dorim să încheiem acest sezon într-o notă bună“, a declarat Dănuț Pascu.

Primele două dispute sunt în Sala Dinamo, pe 29 și 30 aprilie, de la ora 15:00, respectiv 16:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.