Volei | Începe lupta pentru bronzul național

0
347

SCM Universitatea Craiova și Dinamo București se întâlnesc în finala mică a campionatului național de volei masculin Divizia A1. Se joacă după sistemul cel mai bun din 5 meciuri. Primele două dispute sunt în Sala Dinamo, pe 29 și 30 aprilie, de la ora 15:00, respectiv 16:00.

Alb-albaștrii au ratat calificarea în finală, după ce au pierdut meciul decisiv de la Steaua, dar încearcă să urce din nou pe podiumul național. Craiova a obținut și sezonul precedent medalia de bronz. De partea cealaltă, Dinamo a pierdut cu 2-0 la general disputa din semifinale contra celor de la Arcada Galați.

Ştefan Lupu, jucătorul celor de la SCMU Craiova, a prefațat cele două dispute din „Ștefan cel Mare”. Acesta speră ca împreună cu colegii săi să revanșeze după dezamăgirea din meciul 3 cu Steaua București.

„Cu Dinamo va fi foarte greu, asta este clar. Jucăm la ei acasă în primele două partide şi un dezavantaj moral pentru noi este că nu am câştigat deloc împotriva lor în acest sezon. Trebuie să dăm totul, pentru că venim după o dezamăgire din meciul trei cu Steaua şi trebuie să ne revanşăm.  Suntem jucători cu experienţă, trebuie să fi digerat deja eşecul. Fizic stăm bine cu toţii şi sperăm să ieşim cu capul sus din duelurile cu Dinamo“, a declarat Ştefan Lupu.

Dinamo a câștigat ambele partide din sezonul regulat cu 3-1, dar acum totul se ia de la zero și cine este mai inspirat va câștiga medalia de bronz.

Meciurile din București vor fi arbitrate de Marius Meșca și Florin Dragomir, iar observator din partea Federației Române de Volei a fost delegat Dorin Ștefan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.