Handbal: Costin Dumitrescu: „Este un meci foarte important ţinând cont de punctele puse în joc”

0
632
FOTO: IONUȚ GREERE

Handbalistele antrenate de Bogdan Burcea vor juca în deplasare cu Ştiinţa Bucureşti, penultima clasată, iar cele trei puncte puse sunt vitale pentru ecuația finală a campionatului. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 12:00, în Sala Rapid.

SCM Craiova are parte de un meci prima vedere accesibil, însă Costin Dumitrescu cere prundeță înaintea acestei partide. Acesta a mărturisit că nu admite un alt rezultat în afară de victorie.

Dacă ne uităm în clasament, ar trebui să fie un adversar facil, însă nu este deloc. CSM Bucureşti a câştigat pe final cu această echipă, deci nu va fi un joc lejer. Diferenţa majoră la ora actuală între cele două formaţii este că ele nu suferă din cauza accidetărilor, aşa cum facem noi. Din cauza aceasta, fiecare meci devine din ce în ce mai greu şi, bineînţeles, asta ne face să fim îngânduraţi, dar şi motivaţi să ne facem treaba cât mai bine. Acest joc, cu Ştiinţa Bucureşti, este foarte important ţinând cont de punctele puse în joc. Nu avem pardon şi vreau să le transmit jucătoarelor că trebuie să performeze pentru ele, pentru echipă, pentru victorie. Schimbările în timpul meciurilor sunt mai puţine, greutatea de pe umerii fetelor rămase este şi mai mare. Cu o victorie în duelul de la Bucureşti scăpăm definitiv de orice emoţie privind retrogradarea“, a declarat la conferința de presă premergătoare partidei Costin Dumitrescu.

În tur, SCM Craiova s-a impus cu scorul de 26-21 (13-9).

Partida va fi arbitrată de constănțenii Iulian Ghiță și Sebastian Topliceanu, iar observator din partea FRH a fost delegat Gheorghe Năsturel (Reșița)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.