Baschet: Vitaly Stepanovski: „Toţi jucătorii ştiu ce îmi doresc de la ei”

0
379
FOTO: IONUȚ GREERE

Baschetbaliştii de la SCM Universitatea Craiova revin vineri în Sala Polivalentă, cu un nou meci extrem de important în Liga Națională.

Alb-albaștrii întâlnesc pe SCM OHMA Timișoara, într-o confruntare din etapa cu numărul 27 a LNBM programată de la ora 16:00. Oltenii speră la locul 4 la finalul sezonului regulat și un program cât mai bun în play-off.

Vitaly Stepanovski, directorul tehnic al Craiovei, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre partida cu gruparea bănățeană și a ținut să sublinieze faptul că își dorește o atitudine cât mai bună din partea elevilor săi.

„Avem un meci foarte importanţ în faţă, Timişoara are jucători experimentaţi, dar şi un antrenor cu o istorie în spate, Dragan Petricevic. Va fi un meci tare, pe care trebuie să-l câştigăm, jucăm acasă, nu ne permitem paşi greşiţi. Cu Timişoara nu va fi neapărat un duel decisiv. Când am venit, am şi spus că îmi doresc să urcăm cât mai mult posibil în clasament, încercăm să câştigăm tot. Îmi doresc ca băieţii să dau totul pe teren pentru a câștiga. Sunt fericit cu lotul pe care îl am la echipă, modificări oricum nu prea mai putem face. Toţi jucătorii ştiu ce îmi doresc de la ei şi vom vedea la finele campionatului ce se va întâmpla. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.