Volei: Dănuț Pascu: „Contează fiecare punct, set, victorie”

0
142

Voleibaliştii de la SCM Universitatea Craiova joacă sâmbătă, de la ora 16.30, în sala ”Mihai Viteazul” din Capitală, în etapa a 3-a din play-off-ul Diviziei A1. Partida va putea fi urmărită pe pagina de Youtube a CSA Steaua, AICI.

Cele două echipe se află la egalitate de puncte, 55, iar o victorie în această partidă ar însemna un pas important pentru cucerirea unei medalii. Steliștii încă nu au simțit gustul succesului în acest play-off, în timp ce oltenii au câștigat senzațional meciul cu Dinamo, din etapa a trecătă, când au revenit de la 0-2 pentru a se impune cu 3-2.

Dănuț Pascu, antrenorul oltenilor, a prefațat partida în cadrul unei conferințe de presă: „Runda precedentă am câştigat cu Dinamo după un meci cu de toate. A fost spectaculos, de un nivel tehnic foarte ridicat, cu răsturnări de scor, luptă, dârzenie. Ceea ce apreciez foarte mult este că băieţii au crezut în victorie chiar şi la 2-0 pentru Dinamo. Sunt două puncte meritate, care, în mod sigur, ne vor ajuta în clasamentul final. Acum mergem la Steaua şi nu mai e cazul să vorbim despre valoarea adversarilor. Toate meciurile sunt pe muchie de cuţit. Contează fiecare punct, set, victorie. Suntem conştienţi de importanţa meciului, dar ne pregătim bine şi suntem optimişti. Moralul este ridicat, aşa că rămâne doar să facem un joc bun, să alegem tactica potrivită şi să luptăm până la ultimul punct.“

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.