Baschet: SCM U Craiova o duce rău în campionat. Înfrângere și la Ploiești

0
363
FOTO: CSM PETROLUL PLOIEȘTI

O nouă înfrângere pentru echipa de baschet masculin SCM Universitatea Craiova în Liga Națională. Băieții lui Vitaly Stepanovski au pierdut cu scorul de 77-73 pe terenul formației CSM Petrolul Ploiești.

Craiova are după această partidă un bilanț de 2 victorii și 4 înfrângeri, în vreme ce gazdele au ajuns la 5-2 la general.

Prahovenii au condus la finalul primelor 10 minute de joc cu scorul de 22-17. Gazdele au rămas la cârma jocului și în sfertul secund, asfel că la cabine s-a intrat cu scorul de 40-37 în favoarea ploieștenilor. Craiova a egalat la reluarea jocului, însă a urmat o perioada mai productivă pentru petroliști, care au dus scorul la 50-42. Alb-albaștrii au redus din diferență până la finalul sfertului 3. 61-53 pentru Petrolul înaintea ultimelor 10 minute de joc. În secvența decisivă, oltenii au venit la -2 în spatele gazdelor (72-70). Finalul a fost al gazdelor și Craiova suferă o nouă înfrângere.

Giordan Watson a totalizat 21 de puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Mijovic a terminat cu 13 puncte și 8 recuperări, iar Nikolic a adăugat 10 puncte și 4 recuperări.

Pntru SCM Universitatea Craiova urmează jocul de miercuri din Suedia (contra formației Norrkoping Dolphins) – ultimul din prima fază a grupelor FIBA Europe Cup.

În campionat, Craiova va juca pe teren propriu cu CSM Tg.Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.