Handbal: Bogdan Burcea: „Vreau să cred că meciul de la Zalău a fost un accident…”

0
185

Handbalistele de la SCM Craiova au pierdut fără drept de apel meciul jucat la Zalău și mâine întâlnesc pe teren propriu formația Gloria Buzău. Meciul contează pentru etapa cu numărul 18 și este preogramat de la ora 18:00.

Supărat după rezultatul de la Zalău, Bogdan Burcea speră la o altă atitudine a fetelor sale. Antrenorul grupării craiovene a prefațat meciul de mâine în cadrul unei conferințe de presă.

„Vom întâlni o echipă care, în ultimii ani, emite pretenţii constant la locurile fruntaşe, cu prezenţe în cupele europene. Sunt convins că vor veni aici doar cu gândul la victorie, la cele trei puncte. Opus, echipa noastră vine după cea mai slabă prestaţie din acest sezon, în deplasarea de la Zalău. Sincer, nu pot explica ceea ce am jucat la Zalău. Duminică ne-am întâlnit, am vizionat meciul şi am discutat cu ele vis a vis de lucrurile pe care le-am pregătit anterior jocului. Singurele lucruri şi momente bune ale noastre au apărut doar în trei-patru momente ale meciului, iar asta e o problemă.

Sunt conştiente fetele că fără sacrificiu, determinare şi disciplină puţine lucruri se pot întâmpla, indiferent de valoarea adversarului. Vreau să cred că a fost un accident acel joc, iar cu Buzăul sper să putem strânge rândurile şi să arătăm adevărata faţă a echipei, aşa cum am făcut-o în anumite partide dificile recente. Am încercat să le reamintesc că aici s-au întâmplat lucruri remarcabile, dar toate au venit în urma unor sacrificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.