Fotbal: Șeful FRF și-a făcut campanie și în Bănie. Burleanu: „Naționala revine la Craiova”

0
166

O delegație a Federației Române de Fotbal, condusă de președintele Răzvan Burleanu, a venit în vizită la Craiova. Șeful FRF își face campanie pentru un nou mandat în fruntea fotbalului românesc.

Răzvan Burleanu a avut mai multe întâlniri cu oficialitățile locale. Printre subiectele dezbătute au fost despre competiţiile de copii şi juniori, despre infrastructură, despre zona de educaţie şi despre prezenţa primei echipe reprezentative la Craiova pentru un meci oficial, în toamna aceasta sau în primăvara anului viitor.

Peședintele FRF a declarat că echipa națională a României va reveni la Craiova:

„Ne dorim în toamna acestui an sau în primăvara anului viitor să ducem echipa națională la Craiova într-un meci oficial. Acesta este obiectivul nostru. Orice meci contează pentru echipa națională. Sunt puncte în clasamentul FIFA, dar contează și pentru moralul fotbaliștilor noștri”.

Burleanu nu are contracandidat la șefia FRF și mai mult ca sigur o să conducă destinele fotbalului românesc încă 4 ani de zile. Despre acest subiect, a declarat: „Nu pot să fiu trist că nu am un contracandidat la alegeri. Puterea unui candidat la FRF este dată de suportul primit din partea membrilor afiliaţi şi dacă vrei să ai acest suport trebuie să ai o viziune despre dezvoltarea fotbalului, să ai proiecte, să ai iniţiative pentru fiecare categorie de vârstă, fotbalul nu înseamnă numai primele ligi. Proiectele noastre, intervenţiile noastre sunt necesare şi continuă în ritm alert”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.