Handbal: Handbalistele de la SCM Craiova se află în fața unui meci extrem de important

0
839

Handbalistele de la SCM Craiova joacă mâine dimineață, de la ora 11:00, pe terenul formației Dacia Mioveni, în etapa cu numărul 15 din Liga Florilor.

Este un meci extrem de important pentru formația pregătită de Bogdan Burcea, iar victoria este singura variantă pentru gruparea din Bănie. Cele două combatante sunt vecine de clasament, iar o victorie a formației argeșene ar trimite pe alb-albastre pe loc de baraj. Craiova este pe locul 10, cu 17 puncte, în vreme ce Mioveni este pe 11, 15 puncte la activ.

Partida a fost prefațată de Costin Dumitrescu, antrenorul secund al formației craiovene: „Mioveni vine după două victorii foarte importante și au un moral foarte bun. Fetele care vor fi în teren trebuie să își pună în valoare toate cunoștințele, toate calitățile, pentru că avem nveoie de toate punctele, chiar dacă va fi un meci foarte greu. O victorie la Mioveni, legată cu o victorie în meciul de miercuri cu Deva, am putea urca în clasament și ne-ar aduce o gură de oxigen.”

Partida va fi arbitrată de Cristina Năstase și Simona Stancu, iar observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat Cristian Potora (Cluj-Napoca).

În partida tur, într-un joc disputat pe 11 septembrie 2021, SCM Craiova s-a impus cu scorul de 25-18.

LIGA FLORILOR, ETAPA 15

JOI, 10 FEBRUARIE
Dunărea Brăila – Minaur Baia Mare 30-33

MIERCURI, 16 FEBRUARIE
Măgura Cisnădie – Ştiinţa Bucureşti 30-23
CSM Bucureşti – Gloria Bistriţa 23-23

SÂMBĂTĂ, 19 FBRUARIE
ora 11:00 CSM Slatina – HC Zalău
ora 11:00 Dacia Mioveni – SCM CRAIOVA
ora 11:00 Gloria Buzău – Rapid București (TVR 2)
ora 18:00 Cetate Deva – SCM Rm.Vâlcea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.