Handbal: Costin Dumitrescu a prefațat meciul cu Rapid: „Va fi o partidă plină de încrâncenare”

0
739
FOTO: IONUȚ GREERE

Se anunță un meci de zile mari în Bănie. SCM Craiova întâlnește Rapid București, în etapa cu numărul 12 din Liga Florilor.

FOTO: IONUȚ GREERE

Formația antrenată de Bogdan Burcea vine după două victorii importante în campionat, contrat așteptărilor, contra celor de la Gloria Bistrița și Dunărea Brăila. Rapidul este lider în campionat, cu doar o singură înfrângere la activ.

Va fi cu siguranță spectacol în Sala Polivalentă, unde și-au dat întâlnire și cele două galerii, duelul mutându-se apoi în tribunele stadionului „Ion Oblemenco”. Universitatea Craiova joacă tot cu Rapid București, în etapa 22 din Liga 1.

„Rapid are jucătoare foarte cunoscute, foarte valoroase. Va fi un meci foarte greu, dar ne pregătim bine în vederea în celei de a treia victorie consecutivă. Va fi un joc cel puțin la fel de greu ca celelalte două. Respectăm adversarii și mai ales acum când Rapid este în fața CSM-ului din București. Va fi o partidă plină de încrâncenare. Trebuie să ne batem și să învingem, indiferent cine stă în fața noastră. Sperăm să avem un public numeros să ne susțină. Trebuie să scoatem un rezultat bun în meciul de sâmbătă, nu ne gândim la altceva”, a spus Costin Dumitrescu la conferința de presă.

Meciul dintre SCM Craiova și Rapid București se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.