Echipa feminină de handbal SCM Craiova joacă mâine seară, de la ora 19.00, în compania formației Dacia Mioveni, într-o confruntare din etapa a doua a Ligii Florilor.

FOTO: Paul Ursachi / UPfoto

Trupa lui Bogdan Burcea vine după un 29-29 pe terenul celor de la SCM Rm.Vâlcea. De partea cealaltă, argeșencele au avut parte de un meci cu final de infarct în prima rundă a noului sezon. Formația antrenată de Gheorghe Covaciu au pierdut în ultima secundă a meciului de la Slatina (23-24).

Antrenorul Bogdan Burcea a vorbit joi, într-o conferință de presă, despre partida cu Mioveni.

„Echipa din Mioveni are în componență jucătoare cu state vechi și performanțe în Liga Națională și de aceea consider că va fi un meci foarte greu. Este și un meci al ambițiilor cu o echipă, cea din Mioveni, întărită pentru acest sezon , o echipă ce trebuie respectată. Emoțiile reîntâlnirii cu suporterii există. Emoții constructive și pozitive trebuie să aibă sportivele care au avut posibilitatea de a se autoevalua după prima etapă și de a constata că pot forma o echipă puternică când sunt conduse de atitudine și unitate pe același obiectiv. Cred că au un moral bun, sau foarte bun, însă nu trebuie să plutim, ci să fim serioase. Am încredere în ele. Am spus-o și după meciul de la Vâlcea și reafirm faptul că trebuie să ne preocupe calitatea jocului. Vrem mai mult și consider că avem și experiență, și valoare în lotul nostru, însă acest campionat este foarte puternic cu rezultate imprevizibile”, a spus antrenorul formației SCM Craiova, Bogdan Burcea.

Cele două combatante s-au întâlnit de trei ori în sezonul precedent. De două ori în campionat, dar și în turneul de menținere în Liga Națională. De fiecare dată a câștigat Craiova: 28-25, 28-22, 26-24.

Partida dintre SCM Craiova și Dacia MIoveni va fi condusă de unul dintre primele 3 cupluri de arbitri din România, formată din Bogdan-Nicolae Stark și Romeo-Mihai Ștefan. Observator din partea FRH a fost delegat Viorel Ciucan.

Prețul unui bilet de acces este 10 RON și putea fi achiziționat în ziua jocului, de la casa de bilete a Sălii Polivalente, începând cu ora 10:00.

Pentru suporterii care doresc efectueze Testul Rapid ANTIGEN le transmitem că pot efectua testul, începând tot cu ora 10:00, la Sala Polivalentă la sectorul de testare al partenerului clubului craiovean Policlinica VITAPLUS. Pentru spectatorii care vor participa la partida mâine prețul unui test este de 25 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.