Victorie importantă pentru handbalistele de la SCM Craiova. Formația antrenată de Bogdan Burcea s-a impus cu scorul de 25-24 (12-12), joi, în disputa cu HC Zalău, într-o confruntare din etapa a 22-a din Liga Florilor.

© Action Foto / Mircea Rosca Unauthorized use is prohibited.

Partida din Sala „Traian” din Rm.Vâlcea a fost echilibrată, cu ambele echipe la conducere, și cu o mai mare atenție pe final din tabară craioveană. Meciul  la ultima fază, Cristina Zamfir s-a înălțat și a marcat golul victoriei.

CRAIOVA: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Țicu 10, Zamfir 8, Crăciun 3, Cace 2, Șelaru 1, Nica 1, Savu, Andrei, Orșivschi, Colac, Adespii, Ion. Antrenor: Bogdan Burcea.

ZALĂU: Kelemen, Teodorescu – Severin 11, Dindiligan 4, Popescu 3, Vrabie 2, Mouna 2, Mihart 1, Lazea 1, Ivan, Mitrache, Șerban, Pricop. Antrenor: Gheorghe Tadici.

„A fost un meci între o echipă care uşor, uşor se resuscitează, adică echipa noastră, şi alta care este revelaţia campionatului şi se agaţă de orice meci pentru a obţine puncte. Îmi pare rău că acest meci nu a fost televizat la postul naţional, a fost un spectacol veritabil şi trebuia îl vadă mai multă lume. Felicit fetele pentru modul în care au evoluat astăzi. Acum trebuie să ne recuperăm pentru următoarele două meciuri, care vor fi foarte grele”, a declarat Bogdan Burcea la finalul întâlnirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.