Fotbal | Bundesliga: Remiză spectaculoasă între Frankfurt și Mönchengladbach. Stuttgart salvează un punct pe final. Dortmund a bătut la Bremen

0
154
FOTO: BORUSSIA

Spectacol total oferit de Eintracht Frankfurt și Borussia Mönchengladbach pe Deutsche Bank Park. S-a terminat 3-3, după ce gazdele au condus cu 3-1 în minutul 90 !

FOTO: BORUSSIA

Oaspeţii au marcat primii, prin Stindl, în minutul 14. Gazdele au întors scorul și au intrat la cabine cu 3-1. Andre Silva a reuşit o dublă în decurs de doar două minute. Portughezul a marcat mai întâi dintr-o lovitură de la 11 metri (22), apoi cu un șut în unghi, fără speranțe pentru Sommer  (24). Până la pauză a marcat și marocanul Aymen Barkok, în minutul 32.

Eintracht a rămas în 10 după eliminarea lui Abraham în minutul 81, iar Borussia a plecat cu un punct de la Frankfurt. Lars Stindl a reușit hattrickul cu golurile marcat în minutele 90-penalty și 90+5.

După înfrângerea de pe teren propriu cu Stuttgart, Borussia Dortmund s-a revanșat în fața celor de la Werder Bremen. Galben-negri au câștigat cu scorul de 2-1.

Guerreiro a deschis scorul după 12 minute de joc, dar la pauză scorul a fost 1-1. Kevin Mohwald a egalat în minutul 28. Marco Reus a marcat golul victoriei în minutul 78. Acesta a ratat o lovitură de la 11 metri, dar a fost pe fază şi trimis în cele din urmă mingea în poartă.

Stuttgart și Union Berlin, revelațiile sezonului din Bundesliga, au remizat – 2-2, în meciul disputat pe „Mercedes-Benz Arena”.

Oaspeții au condus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Marvin Friedrich (4) și Taiwo Awoniyi (77). Şvabii nu au cedat însă şi au obţinut o remiză. Austriacul Sasa Kalajdzic a reuşit o dublă, în minutele 85 și 90.

Într-un alt meci disputat marți seara, Hertha Berlin și Mainz au terminat la egalitate, scor 0-0.

Miercuri se dispută următoarele partide din etapa a 12-a din Bundesliga:

19.30 Schalke – Freiburg (Digi Sport 3, Telekom Sport 3, Look Sport 2)
21.30 Bayern München – Wolfsburg (Digi Sport 3, Telekom Sport 4)
21.30 Arminia Bielefeld – Augsburg
21.30 Hoffenheim – RB Leipzig
21.30 FC Köln – Bayer Leverkusen

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.