Corneliu Papură a prefațat meciul cu FCSB, programat vineri, de la ora 20.30, în cadrul etapei a 14-a din Liga 1.

Antrenorul Universității Craiova le cere jucătorilor săi să se autodepășească în meciul de vineri, iar marele regret al acestuia este că meciul nu poate fi urmărit din tribună de suporterii olteni.

“E un meci important împotriva unei echipe bune din campionatul nostru. Trebuie să fim concentraţi mult mai mult decât în meciurile pe care le-am jucat până acum pentru a reuşi să câştigăm cu FCSB. Trebuie să fim mult mai atenţi, să nu facem erori, pentru că întâlnim o echipă puternică. Primul obiectiv şi cel mai important este meciul care urmează. Noi ne dorim tot timpul să câştigăm. FCSB are jucători foarte buni, are foarte multe goluri marcate. E o echipă ofensivă, nu doar Man este un jucător periculos, echipă întreagă FCSB este una ofensivă. Dacă vrem ceva mai mult decât anul trecut, trebuie să ne autodepăşim”, a declarat Corneliu Papură.

„Ideal ar fi fost să fim cu toţii pe stadion la astfel de meciuri. Am trăit pe pielea mea astfel de meciuri.Indiferent de deznodământul meciului de vineri, regretul pe care îl am este că nu au acces suporterii noştri, ar fi fost o atmosferă fantastică. Noi avem suporteri fanatici, foarte aproape de echipă şi suferă pentru echipă”, a mai spus Papură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.