Echipa de handbal feminin SCM Craiova a început pregătirile pentru noul sezon competițional. Primele ședinte de pregătire au avut loc pe Baza Sportivă „Aripile”.

FOTO: DANIEL BOTEA

Fetele au fost aproape în formulă completă, au lipsit Adriana Țăcălie, aflată în izolare după ce a fost infectată cu COVID 19, dar și rusoaica Ekaterina Matlashova, jucătoare care a ajuns la echipă.

Au fost prezente la antrenamentul de la Aeroport: Ekaterina Dzhukeva, Bianca Curmenț, Andreea Chetraru – Alexandra Andrei, Adina Cace, Alexandra Colac, Ana Maria Țicu, Cristina Zamfir, Ana Maria Savu, Carmen Șelaru, Cristina Nica, Alexandra Orșivschi, Ana Maria Mincu, Andreea Adespii, Valentina Ion, Ana Maria Țenea și Francesca Gogoșeanu.

„Am început pregătirea pentru noul sezon și suntem foarte bucuroși. Toate fetele sunt apte, cu excepția lui Crăciun, care trebuie să stea în izolare și să vedem dacă găsim, după aceea, o formă să vină după noi în Grecia și a Matlashovei, care nu a ajuns la echipă din motive pe care nu le cunosc. Joi dimineață vom pleca într-un cantonament în Grecia, în localitatea Drama, unde vom avea toate condițiile pentru a ne pregăti și unde vom putea să respectăm condițiile epidemiologice din acest moment. Suntem dornici să revenim în sală să ne antrenăm, să disputăm meciuri amicale și oficiale”, a declarat Costin Dumitrescu, antrenorul secund al echipei SCM Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.