Costin Dumitrescu, antrenor secund SCM Craiova

Începutul acestui sezon a fost bun din punct de vedere al rezultatelor, exceptând partida de ieri, pentru handbalistele de la SCM Craiova, însă accidentările s-au ținut lanț. Dacă Zamfir și Trifunovic au fost accidentate din sezonul trecut, în prima lună din acest sezon, Adina Cace, Timea Tătar, Yulia Khavronina și Bobana Klikovac au probleme serioase din punct de vedere medical. 

“După meciul de la Buzău avem alte două fete accidentate. Să vedem rezultatele de la RMN, ce se întâmplă cu Khavronina, care a fost atinsă de o adversară și a călcat greșit la aterizare, iar Bobana Klikovac are probleme mari de sănătate, tot la genunchi, după un plonjon nereușit. Timea Tătar trebuie să se opereze la gleznă. Din păcate, în meciul cu Baia Mare va trebui iar să improvizăm. M-am gândit serios să mergem și la biserică, sunt lucruri care nu depind de noi”, a spus Costin Dumitrescu.

Totuși, sunt și vești bune, două componente de bază să revină în maxim două săptămâni.

“Sperăm ca Trifunovic să revină foarte curând pe teren. Sperăm ca Cristina Zamfir să fie aptă de joc în două săptămâni. Mi-aș dori să avem cât mai curând tot lotul valid, să facem echipa pe care am gândit-o la începutul sezonului”, a conchis „secundul” handbalistelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.