SCM Craiova, handbal feminin © FOTO: Ionuț Greere/ SPORTUL DOLJEAN

Antrenorul secund al echipei de handbal feminin SCM Craiova, Costin Dumitrescu, a făcut o analiză a eșecului de ieri de la Buzău, scor 23-18, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Echipa din Buzău şi-a dorit foarte mult victoria, este o formaţie dificilă şi nu am putut să eliminăm punctele lor forte. Am avut probeme la nivelul pvoților, în rest am anihilat punctele lor forte.”

Deși a trecut puțin timp de la meciul precedent, antrenorii și-au făcut o idee și despre adversarul de sâmbătă, care se anunță dificil.

“Am analizat şi meciul următor, cu Baia Mare şi se anunţă unul foarte dificil, mai ales că adversara este una dintre contracandidatele la un loc fruntaş. Minaur Baia Mare are o echipă bună, cu jucătoare care individual pot face diferenţa. Sperăm din tot sufletul să vină lume multă la sală, avem nevoie de aportul fanilor, pentru că ar conta foarte mult pentru noi”, a punctat Costin Dumitrescu.

Partida dintre SCM Craiova și Minaur Baia Mare va avea loc sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 12:30, în Sala Polivalentă, și va transmisă în direct de TVR 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.