Handbal (F): Costin Dumitrescu vrea 6 victorii din 6 meciuri

0
477

Antrenorul secund al echipei de handbal feminin SCM Craiova, Costin Dumitrescu a explicat în cadrul unei conferințe de presă succesul răsuător de la Bistrița. 

„Am privit meciul de la Bistriţa cu deosebit interes, mai ales că a fost primul meci din acest sezon. Au fost câteva rezultate surpriză în prima etapă, cum a fost chiar al nostru, unul de excepţie, mai ales prin prisma faptului că  am avut cinci jucătoare indisponibile. Dar cred că acest lucru le-a înrăit, au dat dovadă de devotament extraordinar, aşa exprimare în teren am vrea să avem la fiecare meci. Am simţit coeziunea de grup, capacitatea de mobilizare la maximum. Cred că nici acum Bistrița nu crede că a pierdut acest joc, pentru că aveau dubluri pe posturi, iar noi nu aveam prea multe schimbări la dispoziție”, a afirmat Costin Dumitrescu.

„Deme” a prefațat și duelurile din această săptămână: “Meciul cu HC Zalău va fi foarte greu, mai ales că echipa oaspete are un moral foarte bun după ce a învins pe CSM Bucureşti. Meciurile cu Salerno trebuie tratate atent, dar cred că primele 30 de minute vor fi mai grele, după aceea ar trebui să ne descătușăm. În campionat sper să câștigăm următoarele trei etape și după aceea ne vom fixa alte obiective pe termen scurt.”

SCM Craiova va juca trei partide în cursul acestei săptămâni. Oltencele întâlnesc miercuri, de la ora 11.00, HC Zalău, în etapa a doua a Ligii Florilor, iar la finalul săptămânii își fac intrarea în noua ediție a Cupei EHF. Handbalistele Craiovei primesc în Bănie vizita italiencelor de la Jomi Salerno. Ambele manșe din turul 1 se dispută la Craiova, sâmbătă și duminică, de la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.