Handbal (F): Carmen Șelaru nu dă postul de pivot pe cel de extremă

0
828

Carmen Șelaru s-a aflat în meciul de la Bistrița într-o postură inedită din cauza absențelor din lot. Astfel, ea a trebuit să joace ca pivot și s-a descurcat foarte bine, creându-i multe culoare libere Patriciei Vizitiu, care a înscris 10 goluri.

„A fost o luptă extraordinară la Bistriţa şi ne bucurăm că am reuşit să ne impunem. Nu mi-a fost foarte uşor să joc pe postul de pivot, dar mă bucur că mi-am ajutat echipa să câştige, iar colegelor le-am creat spaţii, mai ales lui Paty. Suntem montate pentru toate cele trei meciuri care urmează şi sper să le câştigăm pe toate. Niciun meci nu este ușor. Nu avem informații despre fetele din Italia și trebuie să fim atente. Important este ca la final să câștigăm fiecare joc. Sper ca la finalul campionatului să terminăm pe primele trei locuri, mai ales că vor reveni Cristina, Timea, Jelena Trifunovic. Acum mă doare puțin brațul și prefer să rămân pe post de pivot, nu să revin ca extremă”, a punctat jucătorea echipei SCM Craiova.

5 goluri a marcat Șelaru în victoria de la Bistrița unul dintre acestea fiind foarte spectaculos, pe spate, ca un veritabil pivot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.