SCM Craiova  | FOTO: Ionuț Greere

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a câștigat meciul disputat marți, în deplasare, scor 22-19 (12-9), în compania „lanternei roșii” CSM Galați, contând pentru etapa cu numărul 13, ultima din turul Ligii Florilor.

Gazdele au deținut inițiativa în debutul partidei și au condus cu 3-1 în minutul 5. Fetele antrenate de Bogdan Burcea au restabilit egalitatea în minutul 10 (4-4) și au preluat pentru prima dată conducerea pe tabela de marcaj 3 minute mai târziu, scor 6-5. La pauză, Craiova a intrat în avantaj de 3 goluri, 12-9.

Oltencele au menținut ecartul de pe tabela de marcaj și în partea a doua a jocului. Cea mai mare diferență s-a înregistrat cu cinci minute înainte de finalul jocului (22-17), ultimele două goluri ale partidei revenind gazdelor.

Pentru SCM Craiova urmează meciul retur cu Podravka din grupele Cupei EHF și partida de la Brăilă din prima etapă a returului.

CRAIOVA: Dzhukeva, Curmenţ – Ianăşi 5, Trifunovic 11, Şelaru 2, Ion, Tănasie, Nikolic 2, Seric 1, Gjorgjievska, Tătar, Fachinello 1, Vizitiu, Colac, Costa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.