Debrecen – Craiova 26-24/ Cupa EHF – Debrecen, 19 noiembrie 2017

Data de 19 noiembrie va rămâne cu siguranță în istoria echipei de handbal feminin SCM Craiova. Echipa pregătită de Bogdan Burcea a pierdut partida retur din Ungaria cu 26-24, dar rezultatul a fost suficient pentru calificarea în grupele EHF. În tur, formaţia din Bănie a câştigat cu 24-19, astfel că oltencele au avansat în faza următoare a competiției.

Într-o atmosferă ostilă, gazdele au început puternic partida, au condus cu 5-2, dar oltencele au echilibrat imediat disputa. S-au desprins chiar la 9-6, pentru ca la pauză avantajul formației noastre să fie de un singur gol, 14-13.

După pauză, jocul a rămas echilibrat, iar minutele s-au scurs în favoarea oltencelor. Scorul a rămas egal până aproape de final, dar cele două goluri ale maghiarelor nu au mai contat și bucuria s-a dezlănțuit în tabăra craioveană.

Mădălina Zamfirescu, centrul “naționalei” României, a fost și ea trimisă pe teren de antrenorul formației gazdă. Românca a marcat două goluri pentru Debrecen.

Debrecen – SCM Craiova 26-24 (13-14)

Horvat-Pasztor, Lajtos – portari; Varsanyi 4, Csaki 3, Harsfalvi 3, Punko 4, Tovizi, Vantara Kelemen 3, Hajduch, Sirian, Zamfirescu 2, Grigel 5, Palsdottir 2, Szabo, Borges, Roman

Dumanska, Stanciu, Lung – portari; Rădoi, Trifunovic, Şelaru 3, Pricopi 3, Ţicu 1, Popescu, Nikolic 5, Ardean, Tudor 1, Stoican, Klikovac 2, Vizitiu 1, Florianu 9

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.