Liga Florilor | Bogdan Burcea nu mai este antrenorul echipei de handbal feminin SCM Craiova

0
1460

Schimbare de antrenor la echipa de handbal feminin SCM Universitatea Craiova. Relațiile contractuale dintre clubul din Bănie și antrenorul Bogdan Burcea au încetat, de comun acord, după rezultaele negative din ultima perioadă.

Sport Club Municipal (SCM) Craiova a făcut anunțul în cursul zilei de astăzi.

„Sport Club Municipal Craiova și antrenorul Bogdan Burcea au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului.

Clubul nostru îi mulțumește domnului Burcea pentru toată activitatea desfășurată în Bănie. Cu Bogdan Burcea pe bancă, SCM Craiova a cucerit Cupa EHF în anul 2018, reușind cea mai mare performanță din istoria handbalului craiovean. În același an, Craiova a fost vicecampioana României.

Clubul nostru îi este recunoscător tehnicianului pentru tot aportul adus în cadrul rezultatelor reușite de SCM pe plan intern și internațional. Bogdan Burcea rămâne singurul antrenor care a dus un trofeu european important în vitrina unei echipe sportive din Craiova.” se arată în comunicatul clubului din Bănie.

Antrenor interimar până la finalul sezonului

Oltenii l-au numit pe Costin Dumitrescu ca antrenor interimar până la finalul sezonului. Deme, actualul antrenor principal al echipei masculine, CS Universitatea Craiova, nu este străin de fete, acesta fiind în urmă cu două sezoane secundul lui Bogdan Burcea la echipa de handbal feminin a Craiovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.