Superliga | Mititelu l-a dat afară pe Giovanni Constantino!

0
368

Giovanni Constantino nu mai este antrenorul formației FCU Craiova. Adrian Mititelu și-a pierdut răbdarea și a decis să îl demită pe tehnicianul italian după remiza cu Poli Iași.

„Trebuie să ne obișnuim şi cu astfel de momente. E o luptă pe teren. Când ai lipsă de rezultate, presiunea creşte şi totul devine tot mai greu. Nu putem să ieşim din această situaţie decât noi. Nu ne ajută nimeni.

Trebuie să schimbăm ceva. Ne-am afundat mai mult în clasament, şi ca joc, care de din ce în ce mai slab. Din acest motiv, am decis să închei colaborarea cu Giovanni Costantino. Îmi pare rău de acest băiat, dar cred că nu mai poate să stăpânească situaţia. Din cauza presiunii, nu mai poate să dea randament. 

E un bun teoretician, cunoaşte fotbal, probabil că lipsa de experienţă şi ghinionul l-au adus în situaţia de a întrerupe colaborarea. Mi-am pierdut răbdarea!

Echipa a avut momente când arăta ca un Mercedes, iar acum arată ca una de mâna a doua. Vrăjeala şi vorbăraia nu-şi au rostul acum”, a declarat Adrian Mititelu după remiza cu Poli Iași. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.