Karate | Karatiștii craioveni, pe podium la Open-ul Ungariei

0
1361

La finalul săptămânii recent încheiate, la Budapesta, 8 sportivi craioveni au participat la Open-ul Ungariei la karate, iar așteptările antrenorilor au fost răsplătite cu rezultate pe măsură.

La competiția din capitala Ungariei au participat 831 de sportivi din 10 țări, printre aceștia s-au aflat și 40 de karateka de la cluburi din România: Craiova, Oradea, Arad, Timișoara, Carei și București.

Un aur și o medalie de bronz pentru karatiștii de la CSU Craiova

Clubul Sportiv Universitatea Craiova a trimis la concurs trei sportivi, iar doi dintre aceștia s-au întors cu medalii: Patrik Budan-Pîrvu (locul 1 la U18 – categoria 68 kg), respectiv Vlad Croitoru – bronz, la U18 – categoria 61 kg. A mai participat și Denis Popescu, U21 – categoria 67 kg.

LPS Craiova a adus 2 medalii acasă

Ana-Maria Croitoru – LPS Craiova, argint la Openul Ungariei

LPS „Petrache Trișcu” Craiova a participat cu 5 sportivi: Ana-Maria Croitoru (U14 – 47kg); Rareș Mălău (U14 -40 kg); Emma Vaporu (U14  – 47kg); Sofia Bălan (U12 – 43kg) și Gabriel Botea (U16 – 63 kg).

Rareș Mălău – LPS Craiova, bronz la Openul Ungariei

Dintre cei menționați mai sus, Ana-Maria Croitoru s-a clasat în final pe locul 2, iar Rareș Mălău a luat medalia de bronz. Trebuie menționat și locul 5 obținut de Sofia Bălan.

Toți sportivii sunt antrenați de Geri Mitroi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.