Lupte | Luptătorii craioveni au impresionat la naționalele U17 si Cupa României de seniori de la Tg.Mureș

0
506

În perioada 9-12 noiembrie, la Târgu Mureș au avut loc Campionatele Naționale de U17 şi Cupa României de seniori la Lupte. La competiţie au participat şi sportivi de la cluburile din Bănie.

8 medalii pentru sportivii de la CS Universitatea Craiova

Clubul Sportiv Universitatea Craiova, cu sportivi antrenați de Aurel și Marius Cimpoeru, s-a clasat pe locul 3 pe cluburi, atât la U17, cât și la seniori.

La Campionatul Naţional U17, CSU Craiova a obţinut trei medalii, două de aur şi una de bronz. Titul național a fost obținut de Florin Mihalcea şi David Boicea au obţinut aurul la categoriile 55 kg, respectiv 65 kg. Bronzul a revenit lui Luca Cazacu, la categoria 80 kg.

La Cupa României de seniori, clubul din Bănie a câştigat tot trei medalii, la fel ca și la naționale, 2 de aur și una de bronz. Alexandra Anghel (cat. 68 kg.) şi Răzvan Kovacs (cat. 57 kg.) au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, în vreme ce Ionuț Răduică s-a clasat al treilea la categoria 86 kg.

LPS Craiova-CSM Craiova – 2 medalii la U17

Andreea Ungureanu (categoria 49 kg) și Răzvan Căruț (categoria 48 kg), ambii legitimați la LPS „Petrache Trișcu” Craiova-CSM Craiova, antrenați de Valentin Boboșca, au urcat pe a doua treaptă a podiumului de premiere și au intrat în posesia argintului, în cadrul campionatului național U17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.