Lupte | Luptătorii craioveni au impresionat la naționalele U17 si Cupa României de seniori de la Tg.Mureș

0
309

În perioada 9-12 noiembrie, la Târgu Mureș au avut loc Campionatele Naționale de U17 şi Cupa României de seniori la Lupte. La competiţie au participat şi sportivi de la cluburile din Bănie.

8 medalii pentru sportivii de la CS Universitatea Craiova

Clubul Sportiv Universitatea Craiova, cu sportivi antrenați de Aurel și Marius Cimpoeru, s-a clasat pe locul 3 pe cluburi, atât la U17, cât și la seniori.

La Campionatul Naţional U17, CSU Craiova a obţinut trei medalii, două de aur şi una de bronz. Titul național a fost obținut de Florin Mihalcea şi David Boicea au obţinut aurul la categoriile 55 kg, respectiv 65 kg. Bronzul a revenit lui Luca Cazacu, la categoria 80 kg.

La Cupa României de seniori, clubul din Bănie a câştigat tot trei medalii, la fel ca și la naționale, 2 de aur și una de bronz. Alexandra Anghel (cat. 68 kg.) şi Răzvan Kovacs (cat. 57 kg.) au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, în vreme ce Ionuț Răduică s-a clasat al treilea la categoria 86 kg.

LPS Craiova-CSM Craiova – 2 medalii la U17

Andreea Ungureanu (categoria 49 kg) și Răzvan Căruț (categoria 48 kg), ambii legitimați la LPS „Petrache Trișcu” Craiova-CSM Craiova, antrenați de Valentin Boboșca, au urcat pe a doua treaptă a podiumului de premiere și au intrat în posesia argintului, în cadrul campionatului național U17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.