Volei | SCM Universitatea Craiova a început pregătirile pentru noul sezon al Diviziei A1

0
686

În formulă redusă, cu mulți jucători noi (ca în fiecare început de sezon), dar și cu doi jucători prezenți alături de naționala României la Campionatul European (Robert Călin și Sergio Diaconescu), echipa de volei SCM Universitatea Craiova a început pregătirile pentru noul sezon competițional.

Dănuț Pascu, antrenorul formației craiovene, a vorbit în cadrul unui interviu acordat pentru pagina de Facebook a SCM Craiova despre startul pregătirii și ce urmează la gruparea din Bănie.

„Deocamdată pot spune că lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine. Am debutat pregătirea pe 10 august, dar este ca un făcut anul acesta, pentru că am avut probleme cu aducerea jucătorilor, cu transferurile. De săptămâna aceasta ne strângem mai mulţi la antrenamente. Au fost mici accidentări, alții jucători sunt pe la lotul naţional. Până la urmă suntem pe drumul cel bun. Din echipa din sezonul trecut au rămas doar Călin și Diaconescu. Pornim la drum cu o echipă nouă şi este greu să formezi un lot nou, să îl faci competitiv în cel mai scurt timp, să creezi relaţiile de joc, să aduci echipa la omogenizare. Va fi infernal de greu, dar suntem obişnuiţi şi vom încerca să performăm şi de această dată”, a declarat Dănuț Pascu. 

Două turnee de pregătire (unul la Craiova) și Supercupa de la Blaj

Noul sezon al Diviziei A1 începe în perioada 13-14 octombrie, dar până atunci SCM Universitatea Craiova va juca Supercupa României, Cu Arcada Galați, la Blaj, dar și două turnee de pregătire: unul la Zalău, iar celălalt la Craiova.

„Între 21 şi 23 septembrie vom participa la un turneu de verificare la Zalău şi anunţ suporterii că în data de 30 septembire, la Blaj, vom juca Supercupa României cu Arcada Galaţi. După vom avea un turneu acasă între 4 şi 7 octombrie, iar la jumătatea lunii octombrie dăm startul campionatului“a mai spus antrenorul Craiovei.

Ce jucători au venit la SCMU Craiova

Juan Ignacio Finoli (Argentina – Emma Villas Aubay Siena (ITA) )
Mihai Tarța (România – Explorări Baia Mare)
Javier Jiménez (Cuba – Unicaja Costa de Almería (SPA) )
Eduard Ocunschi (România – SCM Zalău)
Gojko Cuk (Muntenegru – Nice Volley-Ball (FRA) )
Milan Krstić (Serbia – OK Metalac Takovo (SRB) )
Ștefan Purcaru (România – U Cluj)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.