UEFA Youth League | Universitatea Craiova și-a aflat adversara din primul tur UEFA Youth League. Cu cine poate juca în turul 2

0
534

Astăzi, la Nyon, a avut loc tragerea la sorți a partidelor din Youth League, cea mai importantă competiție intercluburi la nivel de juniori. România este reprezentată în acest an de Universitatea Craiova, câștigătoarea Ligii de Tineret, după ce alb-albaștrii s-au impus în finala competiției cu 3-1 în fața celor de la UTA, câștigând astfel dreptul de a participa în această ediție din Youth League.

Universitatea Craiova va întâlni în primul tur campioana Serbiei, Partizan Belgrad. Prima manșă este programată pe 4 octombrie, în Bpnie, iar returul pe 25 octombrie la Belgrad.

Dacă de trec de sârbi, oltenii dau peste învingătoarea dintre campioana din Kazahstan și Sheriff Tiraspol

Învingătoarea dublei manșe dintre Universitatea Craiova și Partizan Belgrad va juca în turul secund (programat pe 8 noiembriebrie și 29 noiembrie) cu FC Turan Turkisatn (Kazahstan) sau Sheriff Tiraspol (Moldova).

Dacă va trece de cele două tururi, Universitatea Craiova va evolua în play-off-ul UEFA Youth League unde, pe lângă formațiile de pe ruta campioanelor, se vor regăsi echipele clasate pe locurile 2 în grupele de pe ruta UEFA Champions League, respectiv echipele de tineret ale cluburilor ce evoluează în Liga Campionilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.