Liga Florilor | Ultimul meci al sezonului. Craiova joacă mâine la Slatina

0
628

Handbalistele de la SCM Universitatea Craiova încheie sezonul 2022/2023 din Liga Florilor cu un meci în deplasare, în compania formației CSM Slatina. Partida este programată duminică, de la ora 11:00, în sala LPS de pe malul Oltului.

Formația pregătită de Bogdan Burcea se află pe locul 9 înaintea ultimei etape a sezonului, cu 31 de puncte acumulate după 25 de partide, dar poate urca în cazul unei victorii. De partea cealaltă, Slatina a retrogradat în Divizia A, iar meciul de mâine reprezintă ultima apariție, cel puțin pentru un an, pe prima scenă a handbalului românesc. Oltencele au doar 15 puncte la activ și vor încheia campionatul pe locul 13.

Florentina Stanciu, antrenorul secund al grupării craiovene, se așteaptă la un meci dificil, chiar dacă vor întâlni o echipă deja retrogradată. Craiova merge la Slatina doar cu gândul la cele trei puncte puse în joc.

„Va fi un meci dificil, Slatina este o echipă care poate pune probleme, dar noi mergem să câștigăm această partidă. Este final de sezon, se apropie vacanța, însă fetele sunt profesioniste și toată săptămâna au dat dovadă de concentrare. Sunt pregătite pentru acest ultim joc și trebuie să îl câștige”, a spus Florentina Stanciu.

Partida va fi arbitrată de Bogdan Ciobea (Pitești) și Adrian Nacu (Tg. Mureș). Observator din partea Federației Române de Handbal a fost delegat Adrian Dima (Galați).

În tur, la Craiova, într-o partidă disputată pe 22 ianuarie, Craiova s-a impus cu scorul de 28-22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.