Liga de Tineret | La un singur pas de UEFA Youth League

0
473

Universitatea Craiova întâlnește pe UTA, duminică, 28 mai, de la ora 14.00, pe stadionul „Eugen Popescu“ din Târgoviște, în finala Ligii de Tineret.

Este un joc extrem de important, pe lângă titlul național, permite și accesul în ediția următoare a UEFA Youth League (Liga Campionilor de Tineret).

Cele două echipe s-au întâlnit deja de trei ori în seria de Vest a competiției rezervate fotbaliștilor sub 18 ani. UTA are avantaj, cu două victorii în fața alb-albaștrilor (ambele venite în Băne: 1-0 (în sezonul regulat) și 3-2 (în turul play-offu-lui). Victoria craiovenilor s-a consemnat la Arad, 3-1, în returul din play-off.

Finala de la Târgoviște a fost prefațată astăzi de către antrenorul Ștefan Florescu 

Universitatea Craiova s-a calificat în ultimul act al competiției după ce a eliminat pe Farul Constanța (2-1 la Craiova, 0-1 Constanța – și victorie la loviturile de departajare). De De cealaltă parte, UTA a eliminat tineretul FCSB-ului cu scorul general de 4-1.

Confruntarea va fi arbitrată de Bogdan Dumitrache (București), ajutat la cele două linii de Petruța Iugulescu (Buftea) și Mihaela Țepușă (Buzău), iar ca și arbitru de rezervă de către Mihai Motan (Târgoviște).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.