Liga Florilor | La un pas de o mare surpriză. SCM Craiova a cedat greu cu CSM București

0
672

Handbalistele de la SCM Universitatea Craiova au fost la câteva minute de un rezultat mare cu CSM București. Fetele antrenate de Bogdan Burcea au pierdut cu 31-29, în etapa cu numărul 19 a Ligii Florilor.

Craiova a surprins în prima repriză și s-a aflat la conducere în majoritatea timpului. Atitudinea oltencelor a fost la cote ridicate și acest lucru s-a văzut și pe tabela de marcaj, un incredibil 18-16 la pauză. Scorul putea fi și mai mare, însă s-a ratat mult în ultimele secvențe din prima parte a întâlnirii.

Primul gol al părții secunde a fost tot al Craiovei, însă CSM București și-a ridicat nivelul de joc și a trecut în avantaj la mijlocul celei de a doua reprize. Gazdele nu s-au dat bătute și au restabilit egalitatea. S-a mers cap la cap, dar din păcate oaspetele au fost mai inspirate în finalul jocului și au câștigat în cele din urmă.

SCM CRAIOVA: Curmenț, Șușnea – Krpez 16, Bak 4, Țicu 3, Joao 2, Rocha 1, Rodriguez 1, Jipa 1, Zamfir 1, Cace. Antrenor: Bogdan Burcea.

CSM BUCUREȘTI: Glouser, Davidsen, Eriksson – Neagu 9, Dembele 5, Pintea 4, Omoregie 4, Aune 3, Sudakova 2, Arntzen 1, Zaadi 1,  Klikovac 1, Rotaru 1. Antrenor: Adi Vasile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.