Liga Florilor | SCM Craiova joacă astăzi la Baia Mare

0
528

Handbalistele de la SCM Universitatea Craiova întâlnesc Minaur Baia Mare, în deplasare, în prima etapă a returului Ligii Florilor. Meciul este programat de la ora 17:00, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din localitate.

Ambele grupări caută victoria și un loc cât mai liniștit la jumătatea clasamentului. Formația pregătită de Bogdan Burcea ocupă în prezent locul 7 cu 19 puncte acumulate. Maramureșencele sunt pe 9, cu 4 puncte mai puțin decât gruparea olteană.

„Ne așteaptă un meci extrem de dificil, în fața unei echipe cu o tradiție mare, dar noi mergem să ne jucăm șansa. Ne bucură foarte mult rezultatele pozitive din ultima perioadă și dorim să continuăm pe aceeași linie. Doar împreună și unite vom reuși.” a declarat Florentina Stanciu, antrenorul secund al echipei SCM Universitatea Craiova.

În tur, la Craiova, chiar în prima etapă a sezonului, a fost 31-24. Aceasta a fost de fapt singura victorie a oltencelor din ultimele cinci întâlniri directe.

Partida dintre Minaur Baia Mare și SCM Universitatea Craiova va fi condusă de o brigadă formată din Ionuț Ifrim și Ovidiu Ilisei (Piatra Neamț). Observator din partea Federației Române de handbal a fost delegat Vlad Ionescu (București).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.