LNBM | SCM Universitatea Craiova a pierdut pe sirenă meciul cu Rapid

0
401

Echipa de baschet SCM Universitatea Craiova a pierdut la ultima fază meciul disputat în Sala Polivalentă cu Rapid București din ultima etapă a primei faze a Ligii Naționale. A fost 86-84 pentru giuleșteni. Mladen Jeremic a marcat în ultima secundă, după ce la faza anterioară Giordan Watson nu a nimerit ținta din spatele semicercului.

Craiova termină pe locul 5 în Conferința A și intră cu 8-8 la general în Top 10. Rapidul, cu 13-3, a încheiat pe locul 2 prima parte a sezonului.

Primul sfert a fost dominat de trupa lui Vitaly Stepanovski, 20-16 la finalul primelor 10 minute. Craiova a mărit ecartul în partea a doua din prima repriză (34-27), însă oaspeții au strâns la minim diferența de pe tabelă astfel că la pauza mare a fost 41-39.

Ambele echipe s-au aflat în față în sfertul al treilea, s-a mers cap la cap, și înainte de secvența decisivă scorul era egal, 64-64. Ultimele 10 minute de joc au fost pe muchie de cuțit. Câștig de cauză au avut până la urmă giuleștenii (84-86).

De la Craiova,  Dimitrije Nikolic a termnat cu 20 de puncte și 5 recuperări, Giordan Watson a totalizat 16 puncte, 6 recuperări și 6 pase decisive, Shawn Hopkins a adăugat 13 puncte și Demonte Flanningan 10 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.